AMALFI - JOPICA

Na zalogi
SKU
CM5538-KARO-ZEL-02-21-OBL

Izjemna mehkobnost v karo vzorcu, ki si jo z nakupom jopice najpogosteje predhodno zamislimo, je tukaj v svoji veličini - v znamki AMALAFI ! Pred vami sta v dveh barvnih različicah z romatičnimi širokimi rokavi, ki ju z lahka kombinirate tako z elegantnejšim spodnjim delom kot s trenerko. Ta multifunkcionalnost, kjer jopico lahko nosite samostojno in enako močno v kombinaciji s topom, majico pod njo, nas privabi še bolj! Obožujemo skladne barvne kombinacije v vzorcu, ki nas spominja na sproščeno vzdušje in nastavljanju sončnih žarkom. 

Akcijska cena 39,00 €

Material: 100% akril 

Velikost na sliki: UNI 

 

Dostava v roku 1-2 delovnih dni. V kolikor prejememo naročilo do 13h ure, je dostava v roku 24 ur, vsi artikli naročeni po 13h uri pa bodo dostavljeni v roku dveh delovnih dni. 

Naročeni artikel lahko nenošen in nepoškodovan, z računom in v originalni embalaži vrnete v roku 14 dni. Izdelke kupljene na razprodajah je možno v 14-dneh zamenjati le za drug izdelek ali za darilne bone. 

EU razpis

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.