AMALFI - KOMPLET

Na zalogi
SKU
Y7808-CRN-02-21-OBL

Nežnost rebrastega materiala v odtenku bež barve ali večno elegantne črnine je v prednosti, kadar govorimo o udobju in eleganci. Združena pogoja sta v dobitni kombinaciji v kompletu ženstvene znamke AMALFI. Sproščena moda je zajadrala v naše garderobne omare in za vse modne navdušenke, ki še ne veste kako bi pristopile k trendu, je na dlani ponudba pred vami. Obožujemo kroj prekrižanih plasti materila v zgornjem delu in volančke, katere poudari pripadajoči pas v svoji igrivosti. Širši kroj hlač od kolen naprej je detajl, ki smo ga želele in čudovito sovpada z zgornjim delom, ki je mladostnejši z razkrivanjem vaših ramen po vaši želji! Dovolite si biti svobodne in drzne. S supergami ali petkami!

Akcijska cena 79,00 €

Material: 65 % viskoza, 35 % poliester

Velikost na sliki: UNI

Dostava v roku 1-2 delovnih dni. V kolikor prejememo naročilo do 13h ure, je dostava v roku 24 ur, vsi artikli naročeni po 13h uri pa bodo dostavljeni v roku dveh delovnih dni. 

Naročeni artikel lahko nenošen in nepoškodovan, z računom in v originalni embalaži vrnete v roku 14 dni. Izdelke kupljene na razprodajah je možno v 14-dneh zamenjati le za drug izdelek ali za darilne bone. 

EU razpis

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.