AMALFI - SRAJCA Dots

Na zalogi
SKU
L2498-21-21-OBL

Tako italijansko in prisrčno nas v izboru pikčaste srajčke navdihuje znamka AMALFI ! Verjamemo, da ste si že nekaj krat obljubile, da je zaloga srajc končana in že ste ob pogledu nanjo zaslišale zvok prelomljene obljube. Naj vas potolažimo, da boste očarale tudi ostale dame, ko jo boste kombinirale k poslovnim hlačam, v sproščenih popoldnevih h jeansu in za popestritev looka h krilu - še posebno kadar boste želele ostati nagajive in mladostne. Poskusite jo zatlačiti v hlače tako kot smo si zamislili na sliki.

Cena 39,00 €

Material:

100% poliester

Velikost na sliki: S

Dostava v roku 1-2 delovnih dni. V kolikor prejememo naročilo do 13h ure, je dostava v roku 24 ur, vsi artikli naročeni po 13h uri pa bodo dostavljeni v roku dveh delovnih dni. 

Naročeni artikel lahko nenošen in nepoškodovan, z računom in v originalni embalaži vrnete v roku 14 dni. Izdelke kupljene na razprodajah je možno v 14-dneh zamenjati le za drug izdelek ali za darilne bone. 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:AMALFI - SRAJCA Dots

EU razpis

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.