AMALFI - SRAJCA

Na zalogi
SKU
L2912-ZEL-02-21-OBL

WOW, dame! Skozi izbrane kose znamke AMLAFI boste ugotovile, da je  naša napoved več kot resnična. Znamka AMALFI poudarja ženskost v vseh ozirih - pri srajcah v treh barvah - se izrazi z romantičnim krojem in širokimi rokavi ter igrivo pentljo, katero na poljubni dolžini zavežete. To pomeni, da lahko po vaši želji srajco močneje ali lahkotneje stisnete ob vratu. Srajca je z namenom zaključena z elastiko, da ohranja obliko in poudari vaš pas, medtem ko se material razkošno bohoti v odtenku! Za popolno dovršenost srajco kombinirajte s spodnjim delom v svetlejšem odtenku, ki je letošnje sezono zaznamoval tako oblačila kot obutev! MUST HAVE za dame in dekleta.

Akcijska cena 39,00 €

Material: 100 % bombaž

Velikost na sliki: UNI

Dostava v roku 1-2 delovnih dni. V kolikor prejememo naročilo do 13h ure, je dostava v roku 24 ur, vsi artikli naročeni po 13h uri pa bodo dostavljeni v roku dveh delovnih dni. 

Naročeni artikel lahko nenošen in nepoškodovan, z računom in v originalni embalaži vrnete v roku 14 dni. Izdelke kupljene na razprodajah je možno v 14-dneh zamenjati le za drug izdelek ali za darilne bone. 

EU razpis

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.