Kakšna ženska se prebuja s trendi, ve Allegria multibrand store.

S kolekcijo priznane in kvalitetne italijanske blagovne znamke IMPERIAL se pred vami predstavljajo nepogrešljivi kosi vaše garderobne omare. Čas je, da vstopite modne v vaš delovni, prosti in kreativni del dneva v izraznem slogu.

Hladnejši dnevi v popolni svežini barv in raznolikih stilov znamke IMPERIAL.

Vsa brskanja po družbenih omrežjih in življenjski slog ki ga živimo, vam sporoča, da je letos čas za svobodnejši, udobnejši pristop do mode, ki objema odtenke svetlih tonov od izjemno popularne bele do bež, kamelje in pastelne odtenke modre ter lila barve. Obožujemo modni dodatek, ki ga navadno kupimo posamično, tokrat pa se nam verižica ponuja v pravšnji kombinaciji s puloverjem, ki nosi posebno teksturo, okrepljen material in zabeležuje kroj novih smernic. Prednjači praktičnost kombiniranja, kar smo predhodno reševale s tunikami in oblekami, je sedaj mogoče z dvema garderobnima kosoma.

Elegantnost v kroju in teksturi postane
multifunkcijska kombinacija spodnjim delom.

Kakor hitro omenjamo letošnji elegantno-poslovni kroj hlač, potrebujemo pulover, ki styling oplemeniti – zato imamo pred vami ponudbo razno barvnih puloverjev. Zmes vseh, Imperial ne pozablja na klasične kose v črni barvi. Slednji ostajajo pod vplivom nežnih tekstur, prijetnih materialov in vas oblečejo v občutek samozavestne dame s pomočjo minimalističnih linij in okrasja z detajli verižic v zlati barvi, ki jih najdemo tako na zgornjih delih trenerk kot srajcah, puloverjih in blazerjih. Statement izražen!

Večno modna črnina v izbranih kosih, skrbno izbrana za posebnejše priložnosti.

Drznost letošnjega videza sloni na izraznosti vaše notranje moči, ki oplemeniti vaš slog oblačenja. Prebujamo se v hladne dni s svetlimi toni. Kakšna osvežitev, čakale smo jo. Pri čemer moramo vedeti, da je pridih novodobnega in nenavadnega časa v krojih, podoben prvim snežinkam v zimi. Pa vendar, obetajo modni metež za zmeraj!

"Prevladuje občutek lahkotnega luksuza. 
Zelo všečno, tako zelo, da deluje večno že sedaj."

Vendar dame, eleganca ne bo zaostajala, saj smo za vse naveličanke hlačnih krojev izbrali obleke, srajčne obleke in plašč, ki ga interpretiramo samostojno in v kombinaciji z zastavljenim videzom. Obožujemo kroje s srajčnim ovratnikom, saj edini interpretirajo resnost in igrivost hkrati.

Plašč kot obleka in obratno ? Letošnja sezona z vami kreira prihodnost oblačenja.

Znamka IMPERIAL nam ponuja tako spodnji kot zgornji ujemajoči del trenerke, pri čemer za spodnjega velja da imamo izjemno mehke hlače, ki se lepo prilagajajo postavi in poskrbijo, da ste tudi v trenerki videti vitkejše in v slogu, ki vam pristaja kakor da ga nosite od nekdaj! Četudi je resnica nekje drugje in si od nedavnega iz stanovanja niste upale izstopiti v trenerki, je sedaj priložnost na dlani, saj vas pri tem podpira še ponudba obutve in ujemajočih torbic pod znamko Allegria.

Privoščite si udobnost v slogu z znamko IMPERIAL.

Monolitski usnjeni bulerji znamke L'estrosa zasedajo prvo mesto v kombinacijah s kolekcijo te priznane znamke. Opogumili vas bomo z drznejšo izbiro obutve v bež, beli, rjavi, kamelji in črni barvi monolitskih bulerjev. Četudi boste sprva oklevale in pogrešale zadrge ali vezalke in razne kovinske detajle, boste kaj kmalu ugotovile, da se ti bulerji daleč najlepše podajo k prav vsakemu stylingu.

Usnjeni bulerjiznamke L'estrosa bodo primerni tako za hojo v hladnejših, mokrih dnevih kot prepuščanju na soncu.

S pomladjo jih bomo nosile k lahkotnejšim materialom, kajti prebuja se futuristična ženska, ki ima namen zasidrati smernice za vse prihodnje sezone. Dame, moda je odraz trenutnega časa in ve ga imate možnost zasidrati s prefinjenim slogom in kvaliteto, ki pristaja vaši viziji.

Najslajše pride vedno na koncu - zato se posladkajte s povezavami spodaj.

Model / Modna svetovalka, Marisa V. MAVER