Končno smo dočakale tople in sončne dni, s tem pa dobile odlično priložnost za popestritev naših outfitov!

Letošnji trendi nam dopuščajo svobodo pri izbiri barv pa naj bodo to izjemno lepi pastelni odtenki, živahne barve primerne za izražanje tvoje osebnosti ali pa kar klasična bela, ki ni nikoli iz mode.

   

Čas je, da se znebimo dolgočasnih kosov in našo omaro nadgradimo z vzorci, barvami in unikatnimi kosi, ki bodo vsak sprehod po mestu in kavico v najljubši kavarni naredili samo še bolj izjemno.

Letošnjo pomlad si dovolimo izstopati, dovolimo si biti drzne, dovolimo si biti dovolj samozavestne, da se po mestnih ulicah sprehodimo v najbolj kul kombinacijah. Vedno se dobro počutimo, ko nas vprašajo kje smo dobile svojo najljubšo prehodno jaknico ali pa ko opazijo nove šik petke, se strinjate? Zlati salonarji s kačjim vzorcem zagotovo pritegnejo poglede modnih navdušencev.

   

Pri modnih kreacijah, ki si jih izberemo, stremimo k temu, da dobro izgledamo, važno pa je, da se tudi dobro počutimo, da nam je udobno. Zase sem si zato izbrala najbolj udobne petke v katerih lahko prehodim mesto, plešem celo noč in se konec koncev povzpnem tudi na streho stavbe nad ulicami Maribora. Lahkotno, privlačno in udobno je stil za katerega se odločim na ponedeljkov delovni dan ali na petkov večer druženja s prijatelji.

   

Naj nam izbrana modna kombinacija popestri vsakodnevne dogodivščine, z dobrim stilom se boš počutila kot na sprehodu med oblaki!

 

NAJ BO MEJA NEBO...