Na pohodu je eden od bolj mehkih in prikupnih trendov. Mehak teddy plašč blagovne znamke Imperial je še vedno vroč kos moje zimske garderobe. Namesto črnega plašča izberite letos živo barvo in ukradite vse poglede na ulici. Blagovna znamka Imperial je letos poskrbela za najbolj udarne žive barve teddy plaščev.

Letos sem izbrala zelenega ''medvedka'', ki me bo grel vso zimo. Moja najljubša barva je bež. ''All in beige'' se lepo poda na barvito zeleno. Ena barva od glave do pet je trendna ali pa varno dolgočasna rešitev, odvisno od tega kakšne kose izberete. V bež barvi se počutim sproščeno in sveže in jo preprosto obožujem. Bulerji so blagovne znamke L'estrosa in so ''must have'' zimsko pomladni kos. L'estrosa je italijanska blagovna znamka, ki se lahko pohvali z ročno izdelano obutvijo vrhunske kvalitete. Podajo se tako na obleko kot na trenirko. Ker Vas želimo obut za vsako priložnost, Vam ponujamo monolitske bulerje v kar štirih najbolj šik barvah, beli, bež, črni in kamelji.

Na koncu sem se ovila v ''oversize'' plašč, zelene barve in svoj outfit začinila z nasmehom, ki ostaja na vrhu lestvice najlepših modnih dodatkov. Meni je všeč, pa tebi?

 

Jasmina Hajdin / stilistka