Nova sezona nam je prinesla novo kolekcijo ženstvenih oblačil znamke AMALFI. Predstavlja osebno noto garderobnih kosov pod imenom prepoznavne trgovine Allegria multibrand store. Ste pripravljene na popoln prewiev ?

Tokrat POZOR!, kajti trendi nam narekujejo sproščen odnos do izbire modnih kosov in tukaj boste svojo priložnost dobile dame, ki obožujete eleganco, detajle in rade s prvim vtisom zagotovite, da ste ženstvena ženska. Kasneje se priključimo trendu trenerk, še prej pa...

MUST HAVE sezone so blazerji z zlatimi gumbki znamke AMALFI.

Preprosto navdihujoče. Obožujemo poslovni kroj, ki ga razigrajo barve, prilegajoč material in nadvse privlačni in ženstveni gumbi, ki dobro vedo, da z njihovo pozicija poskrbijo za optično iluzijo ožje in višje postave! Dame boste v srečanju z izzivom glede izbire barv, kajti prav vse so "IN" in dopuščajo svobodno barvno kombiniranje s topi, majicami in srajcami.

Na voljo poleg svetlih odtenkov tudi izraznejše barve v elegantnem kroju.

V namig smo vam ponudili pulover s futuristično texturo in verižico znamke IMPERIAL, ki je preplavil splet in ga kombinirali z vsemi barvami blazerjev AMALFI. Z lahka jih kombinirate s hlačami iz naše ponudbe!

" Suknjič bo s krojem izravnal vaše barvne izbire in občudovalcem poklonil pogled na dostojanstveno in zapeljivo žensko. "

Nadaljujmo v slogu romantike. AMALFI bluza v čudovitih izrazitih barvnih odtenkih zelene, pink in bele. S sprehodom skozi omaro vsake ženske je čas, da na prihajajočo pomlad zasije ženstvena bluza s širokimi rokavi v sproščenem kroju, ki jo nosite izven hlač in kril. Najlepši kontrast boste dosegle s kombinacijo hlač z visokim pasom, kjer bo zoožana vaša postava, barva in rokavi v romantičnem pridihu pa bodo izstopali!

Očarajte z barvami srajc AMALFI, ki odsevajo pozitivo.

Poplava cvetličnih motivov naplavi vsako sezono, pri čemer pa AMALFI želi izstopati in pokazati drugo plat. Kakšno? Poglejte si vzorce linij in pik, ki v italijanski sladkosti podajajo še možnost zavezovanja obleke in ovratnika na srajci, le kako drugače kakor na igrivo pentljo!

Oboževalke vzorcev boste zadovoljne ob pogledu in materialu drznejših AMALFI kosov.

Z lahkoto si predstavljamo, kako čez predstavljene kose poveznete debelejši plašč in "trench coat" ob prehodu na toplejše dni ter vzbudite občudovanje.

Zatorej si poglejmo, kako AMALFI opredeljujeje naslednji priljubljeni slog. Pojavlja se pod vsemi možnimi blagovnimi znamkami in ujamete se v razmišljanje po čem se razlikujejo trenerke med seboj. Med drugim, vam jamčimo verodostojnost artiklov po videzu in vašim prejetim naročilom.

" Navdihujte v stilu dame in hkrati modne poznavalke. Kar se včasih zmotno enači, postaja še večji izziv v časih spletnega nakupovanja. "

Trend trenerk. Zagotavlja številne poglede, morda pa se z udobjem niti občudovanje ne more kosati. AMALFI vas razvaja v sproščenem kroju, ki vas oprime z elastiko v pasu in topu ter ne skriva praktičnosti z žepi. Obožujemo minimalizem in čiste linije, kajti kroj je sam po sebi moderen in privlačen še posebno zaradi višjega ovratnika in patentov na rokavih, ki dajejo luksuzen videz. Ujemajoč zgornji del tvori s spodnjim popoln komplet in je z našim priporočilom MUST HAVE vsake mladostne ženske.

Kobinacija športnega in luksuznega v prljubljenem trendu z L'esteosa supergami.

Na vrsti ste ve, ki še niste poskusile udobja in ste čakale na pravi kroj, v katerem bi se z veseljem pokazale v javnosti in prav nasprotno - očarale s trenerko. Pri tem ne pozabite tudi na superge, kjer smo izbrali za vas takšne s teksturo in modelom v najnovejši različici.

Z branjem bloga, ki ga pišem za vas, bo nakupovanje preko spleta lahkotnejše in vaše izbire sigurnejše v kombinacijah. Verjamem, da kaj kmalu poklepetamo v živo, pretipamo materiale in se skupaj zaužijemo novitet. Prav težko obstajamo brez izmenave mnenj, kajne ?

In še sladica na koncu, postrežena s povezavami spodaj.

 

Model / Modna svetovalka, Marisa V. MAVER