IMPERIAL FASHION - HLAČE

Na zalogi
SKU
P2F8BBN-BEL-01-21-OBL

Znamka IMPERIAL vam narekuje trend, ki se kaže tudi izbiri spodnjega dela vašega osveženega videza. Hlače so v treh odtenkih, pri čemer zaobjamemo večno črnino, vse bolj navdihujoč odtenek bež barve in popolno belino, ki je stopila v prve vrste popularnosti med barvami. Izberite same pri tem pa ne pozabite, da bomo odslej na stranski tir položile oprijete hlače in tope. Prav tako so bulerji in superge s poudarjeno texturo tiste, ki bodo podkrepile vaš stil. Kar prihaja v ospredje je tudi vaša samozavest, ki je krona elegance ujeta v stilu Billie Eilish.

Cena 69,00 €

Material:

65% bombaž, 35% poliester

Velikost na sliki: S

Dostava v roku 1-2 delovnih dni. V kolikor prejememo naročilo do 13h ure, je dostava v roku 24 ur, vsi artikli naročeni po 13h uri pa bodo dostavljeni v roku dveh delovnih dni. 

Naročeni artikel lahko nenošen in nepoškodovan, z računom in v originalni embalaži vrnete v roku 14 dni. Izdelke kupljene na razprodajah je možno v 14-dneh zamenjati le za drug izdelek ali za darilne bone. 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:IMPERIAL FASHION - HLAČE

EU razpis

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.