IMPERIAL FASHION - SRAJCA

Na zalogi
SKU
CJI0ABF-BEL-01-21-OBL

Eleganca, kateri podleže vsak ženski in moški pogled. Srajca resnično vzbudi spoštovanje in hkrati izrazi vašo odločnost, ki jo popestrite z dodatkom verižice, ki vam jo IMPERIAL ponuja v kompletu s srajco. Nas je preprosto navdušila, kajti možnosti kombiniranja so pestre - od hlač do kril in prav tako pri izbiri materiala spodnjega dela ni potrebno veliko razmišljati. Nosite jo samostojno ali čeznjo poveznite blazer. Prednost tega kroja je prav v tem, da je tako univerzalec. Namig, tole je MUST HAVE. 

Cena 89,00 €

Material:

79% bombaž, 18% poliamid, 3% elastan

Velikost na sliki: S

Dostava v roku 1-2 delovnih dni. V kolikor prejememo naročilo do 13h ure, je dostava v roku 24 ur, vsi artikli naročeni po 13h uri pa bodo dostavljeni v roku dveh delovnih dni. 

Naročeni artikel lahko nenošen in nepoškodovan, z računom in v originalni embalaži vrnete v roku 14 dni. Izdelke kupljene na razprodajah je možno v 14-dneh zamenjati le za drug izdelek ali za darilne bone. 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:IMPERIAL FASHION - SRAJCA

EU razpis

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.