IMPERIAL FASHION - SRAJCA

Na zalogi
SKU
CJI0ABF-CRN-01-21-OBL

Stremeče za navdihom v črnini, s pogledom na srajco z verižico znamke IMPERIAL - obstanete! Zakaj, ker si želi, da si jo podrobneje ogledate, kajti zapiranje na gumbe, klasični srajčni ovratnik in srajčni kroj, je popestren z dodatkom verižice, ki naredi popolnoma nov vtis pod pojmom srajce. Je vsekakor posebna tudi po kvalitetnem materialu in nikakor le ena izmed srajc, kajti lahko ko odpnete pri ovratniku in delujete odločni ter svobodneje prepuščeni - prav tkao lahko to dosežete z nošenjem srajce iz hlač. Kadar jo boste želele kombinirati s krilom, jo zatlačite za drugačen efekt! 

Cena 89,00 €

Material:

79% bombaž, 18% poliamid, 3% elastan

Velikost na sliki: S

Dostava v roku 1-2 delovnih dni. V kolikor prejememo naročilo do 13h ure, je dostava v roku 24 ur, vsi artikli naročeni po 13h uri pa bodo dostavljeni v roku dveh delovnih dni. 

Naročeni artikel lahko nenošen in nepoškodovan, z računom in v originalni embalaži vrnete v roku 14 dni. Izdelke kupljene na razprodajah je možno v 14-dneh zamenjati le za drug izdelek ali za darilne bone. 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:IMPERIAL FASHION - SRAJCA

EU razpis

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.