O nas

 

Blagovna znamka Allegria vas na slovenskem modnem trgu razveseljuje s čevlji že več kot 30 let. Allegria zastopa žensko obutev svetovno znanih proizvajalcev, prav tako pa vam ponuja modno obutev različnih znamk po dostopnih cenah. V bogato založenih trgovinah in na spletu vam ponuja urbano žensko modo skrbno izbranih materialov in modelov po zadnjih modnih trendih. Pri nas dobite le najkakovostnejše artikle obutvene industrije, držimo široko paleto čevljev iz naravnega usnja proizvedenih v Italiji, veliko modelov iz umetnega usnja pa ima tudi notranji usnjen vložek, za vaše popolno udobje.

V zadnjih letih pa vam Allegria ne nudi samo čevljev, veliko pozornost sedaj posvečamo ženskim modnim oblačilom. Za ženske, ki želite biti popolne in urejene vsak dan v tednu, vam ponujamo urbano modo oblačil zadnjih trendov. Allegria zastopa oblačila različnih znanih in nekoliko manj poznanih znamk, skupni imenovalec tem je, da so izbrane zelo skrbno, vsi materiali so kakovostni, obutev pa je celo pred tem preizkušena, preden dobi mesto na naših policah.

Naši strokovni prodajalci in stilisti vam bodo pomagali izbrati vaš celoten outfit, svetovali vam bodo tudi glede barv in ostalih modnih dodatkov, da lahko dosežete dovršen videz v celoti.

Nismo pozabili tudi na najbolj pomemben ženski modni dodatek, torbice. Naša prednost je prav ta, da pri nas najdete vse na enem mestu, posvetimo se vam dokler ne izberete željen styling v celoti. Pestra ponudba torbic in ostalih dodatkov je na voljo v naših poslovalnicah nekaj prav tako na spletu. Ponujamo vam jih v naravnem in umetnem usnju različnih znamk in cenovnih razredov.

Blagovni znamki Allegria že vrsto let zaupajo številne ženske, tako na spletu kot v poslovalnicah. Na našem FB profilu imamo že nekaj več kot 40.000. sledilcev, prav tako smo zelo aktivni na na instagram profilu, kjer nas je že skoraj 14.000. 

V kolikor nas ne utegnete obiskati ste vabljene, da pobrskate po naših spletnih poličkah, kjer vam vsak teden pripravimo kaj novega in vas velikokrat razveselimo tudi s popusti. Naša dostava je zelo hitra, poštnina ugodna, menjava pa brezplačna!

 

 

   https://www.facebook.com/trgovina.allegria/

 https://www.instagram.com/allegria_fashion/

 

Naša poslovalnica se nahaja:

- Maribor, Gosposka ulica 25 (središče mesta, nasproti A1).

 

 

 

 

EU razpis

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.