O nas

Blagovna znamka Allegria vas na slovenskem modnem trgu razveseljuje s čevlji že več kot 25 let. Z našim sloganom "Your multibrand store" želimo poudariti to, da je naša moda namenjena ženskam, ki si želijo biti drugačne, ekstravagantne in drzne, in ki želijo na enem mestu kupiti celoten "styling" različnih blagovnih znamk. Allegria zastopa žensko obutev svetovno znanih proizvajalcev, prav tako pa vam ponuja modno obutev različnih znamk po dostopnih cenah. V bogato založenih trgovinah in na spletu vam ponuja urbano žensko modo skrbno izbranih materialov in modelov po zadnjih modnih trendih. Pri nas dobite le najkakovostnejše artikle obutvene industrije, držimo široko paleto čevljev iz naravnega usnja proizvedenih v Italiji, veliko modelov iz eko usnja pa ima tudi notranji usnjen vložek, za vaše popolno udobje.

V zadnjih nekaj letih pa Vam Allegria ne nudi samo čevljev, veliko pozornost sedaj posvečamo ženskim modnim oblačilom. Za ženske, ki želite biti popolne in urejene vsak dan v tednu, vam ponujamo urbano modo oblačil zadnjih trendov. Allegria zastopa oblačila različnih znanih in nekoliko manj znanih trendnih blagovnih znamk. Skrbimo, da so naši kosi oblačil kakovostni po izdelavi in materialih in da imate dame veliko izbire različnih artiklov za lažje kombiniranje.

Prijazne prodajalke in stilisti vam bodo pomagali izbrati vaš celoten outfit. Nismo pozabili tudi na najbolj pomemben ženski modni dodatek, torbice. Naša prednost je prav ta, da pri nas najdete vse na enem mestu, posvetimo se Vam dokler ne  izberete željen styling v celoti. Pestra ponudba torbic in ostalih dodatkov je na voljo v naših poslovalnicah in kmalu prav tako na spletu. Ponujamo Vam jih v naravnem in umetnem usnju različnih znamk in cenovnih razredov.

Blagovni znamki Allegria že vrsto let zaupajo številne ženske, tako na spletu kot v poslovalnicah. Na našem FB profilu imamo že nekaj več kot 35.000. sledilcev, prav tako smo zelo aktivni na na instagram profilu. Bodite urejene in v koraku z modnimi trendi tudi Ve in se prepustite ekipi naših modnih strokovnjakov.

Samo za Vas in ne za Vse,smo vsem, ki niste iz Maribora ali Ljubljane pripravili tudi spletno trgovino, ki je zelo enostavna, z ugodno poštnino in hitro dostavo. 

   https://www.facebook.com/trgovina.allegria/

 https://www.instagram.com/allegria_fashion/

 

Poslovalnice se nahajajo:

- Maribor, Gosposka ulica 25 (središče mesta, nasproti A1).

- Allegria Outlet, Tyrševa 2, Maribor

 

 

 

EU razpis

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.