AMALFI - BLAZER z zlatimi gumbki v beli barvi

Ni na zalogi
SKU
CM5538BEL-01-21-OBL

WOW, preprosto navdihujoče. Obožujemo poslovni kroj, ki ga razigrajo barve, prilegajoč material in nadvse privlačni in ženstveni gumbi, ki dobro vedo, da z njihovo pozicija poskrbijo za optično iluzijo ožje in višje postave! Dame boste v srečanju z izzivom glede izbire barv, kajti prav vse so IN in dopuščajo svobodno barvno kombiniranje s topi, majicami in srajcami. Mi smo vam v namig ponudili pulover s futuristično texturo in verižico, ki je preplavil splet in ga kombinirali z vsemi barvami blazerjev. Bodite drzne, kajti suknjič bo izravnal vaše izbire in vam občudovalcem poklonil pogled na dostojanstveno in zapeljivo žensko. MUST HAVE.

Material:

95% poliester, 5 % elastan

Velikost na sliki: S/M

Dostava v roku 1-2 delovnih dni. V kolikor prejememo naročilo do 13h ure, je dostava v roku 24 ur, vsi artikli naročeni po 13h uri pa bodo dostavljeni v roku dveh delovnih dni. 

Naročeni artikel lahko nenošen in nepoškodovan, z računom in v originalni embalaži vrnete v roku 14 dni. Izdelke kupljene na razprodajah je možno v 14-dneh zamenjati le za drug izdelek ali za darilne bone. 

EU razpis

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.