AMALFI - KOMPLET v beige barvi

Na zalogi
SKU
Y7802-01-21-OBL

Ste preklikale stylinge in ugotovile, da vam ugaja ženstvenejši kroj trenerk ali pa vas je preprosto osvojil barvni odtenek ? Zagotovo ste opazile poseben detajl na hrbtni strani topa, ki se lepo ujema z rezom na sprednjem delu hlač ! Obožujemo detajle, na katere nas opozarja blagovna znamka AMALFI. Material je prijeten, raztegljiv in vas nežno oprijema. K kompletu si privoščite kontrastno kombinacijo z bulerji, ki bodo IN vso pomlad !

Akcijska cena 59,00 €

Material:

65 % viskoza, 35% poliester

Velikost na sliki: UNI

Dostava v roku 1-2 delovnih dni. V kolikor prejememo naročilo do 13h ure, je dostava v roku 24 ur, vsi artikli naročeni po 13h uri pa bodo dostavljeni v roku dveh delovnih dni. 

Naročeni artikel lahko nenošen in nepoškodovan, z računom in v originalni embalaži vrnete v roku 14 dni. Izdelke kupljene na razprodajah je možno v 14-dneh zamenjati le za drug izdelek ali za darilne bone. 

EU razpis

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.