IMPERIAL FASHION - HLAČE

Na zalogi
SKU
P9990084K-12-20-OBL

Popolne za ležerne dni in dneve, ko si preprosto zaželimo, da bi s tleskom s prsti dosegle efekt na vse momoidoče. IMPERIAL ga ponuja v izjemno mehkih in toplih hlačah in tudi ujemajočem zgornjem delu! Obožujemo rahlo širše hlače, ki še ohranjajo obliko zadnjice nato pa prosto padajo. Zagotovo ste že preverile ponudbo sproščenih hlač in niste bile posebno navdušene. Verjamemo vam, saj niso krojene, da bi poudarile ženskost, imele možnost zapenjanja s prikrito zadrgo in okrasnega pasu. Piko pa i pa dodajo žepki!

Cena 99,00 €

Dostava v roku 1-2 delovnih dni. V kolikor prejememo naročilo do 13h ure, je dostava v roku 24 ur, vsi artikli naročeni po 13h uri pa bodo dostavljeni v roku dveh delovnih dni. 

Naročeni artikel lahko nenošen in nepoškodovan, z računom in v originalni embalaži vrnete v roku 14 dni. Izdelke kupljene na razprodajah je možno v 14-dneh zamenjati le za drug izdelek ali za darilne bone. 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:IMPERIAL FASHION - HLAČE

EU razpis

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.