IMPERIAL FASHION - PULOVER

Ni na zalogi
SKU
TI70AXM-MOD-01-21-OBL

Osvežitev v barvah garderobnih kosov, se da doseči že z enim nakupom! Prelepa barva je očarala vse nas! Tukaj je izjemno moderen in večen kroj priznane znamke IMPERIAL, ki je poseben prav zaradi pridanega kosa nakita. Efekt, ki ga doseže nakit, s pridom koristimo tudi pri drugih zgornjih delih oblačil nasplošno, vendar k temu dotičnemu kosu prilega ultra moderna masivna - a zelo lahka verižica zlatega odtenka. Je snemljiva. Všeč nam je asimetrija kroja in možnost, da ga zatlačimo v hlače. Preverite ta pulover tudi v drugih barvah, morda se navdušite še za katerim.

Mterial:

81% poliester , 18% viskoza, 1% elastan

Velikost na sliki: S

Dostava v roku 1-2 delovnih dni. V kolikor prejememo naročilo do 13h ure, je dostava v roku 24 ur, vsi artikli naročeni po 13h uri pa bodo dostavljeni v roku dveh delovnih dni. 

Naročeni artikel lahko nenošen in nepoškodovan, z računom in v originalni embalaži vrnete v roku 14 dni. Izdelke kupljene na razprodajah je možno v 14-dneh zamenjati le za drug izdelek ali za darilne bone. 

EU razpis

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.