SUGARBIRD - BODY FLOR FRIDA

Ni na zalogi
SKU
FK20AW1383624-01-21-OBL

Kako lahko skrijete navdušenje ob pogledu na body znamke SUGARBIRD ? Že z omembo znamke vemo, da stremimo k posebnim krojem in izbiri barvnih kombinacij in tudi tokrat je tako in še malce več - tukaj je v ospredju body kolekcije "Fride Kahlo"! Nam je poleg tega zelo všeč poudarek na ramenih, ki v vas vzbudi mladostno in igrovo plat, četudi ste kombinirane s temnejšim spodnjim delom oblačila in bulerji. Igra kontrastov je v kombiniranju, pri čemer h krilu in petkam zagotovo dosežete nežnejšo plat svoje osebnosti. Očarajo nas barve. 

Dostava v roku 1-2 delovnih dni. V kolikor prejememo naročilo do 13h ure, je dostava v roku 24 ur, vsi artikli naročeni po 13h uri pa bodo dostavljeni v roku dveh delovnih dni. 

Naročeni artikel lahko nenošen in nepoškodovan, z računom in v originalni embalaži vrnete v roku 14 dni. Izdelke kupljene na razprodajah je možno v 14-dneh zamenjati le za drug izdelek ali za darilne bone. 

EU razpis

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.