SUGARBIRD - BREZROKAVNIK GERA

Ni na zalogi
SKU
SB21SS0491002-03-21-OBL

WOW, kako je lahko brezrokovnik še popolnejši? Rajska ptica znamke SUGARBIRD izžareva svoj prestiž v modernem kroju s prirezanimi rokavi, ki kukajo skozi poudarjenena ramena. Iskale ste rešitev za hladnejše dni in pogledovale k preprostim ter klasično pokosmačenim brezrokovnikom, vse dokler vam nismo ponudile tega elegantno-športnega, katerega nosite odprtega, visoko zaprtega ali zapetega s pasom istoimenske znamke. Oblekle ga boste tudi na obleke, kajti s stisnjenim pasom poudari ožji pas in daje obliko postavi. MUST HAVE.

Material: 100 % poliester

Velikost na sliki: UNI 

Dostava v roku 1-2 delovnih dni. V kolikor prejememo naročilo do 13h ure, je dostava v roku 24 ur, vsi artikli naročeni po 13h uri pa bodo dostavljeni v roku dveh delovnih dni. 

Naročeni artikel lahko nenošen in nepoškodovan, z računom in v originalni embalaži vrnete v roku 14 dni. Izdelke kupljene na razprodajah je možno v 14-dneh zamenjati le za drug izdelek ali za darilne bone. 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SUGARBIRD - BREZROKAVNIK GERA

EU razpis

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.