SUGARBIRD - JOPA MINE ME

Na zalogi
SKU
SB20AW1100824-12-20-OBL

Kakšna senzacija! Ko smo menile, da smo videle vse razsežnosti znamke SUGARBIRD nas ta znova preseneča. Tokrat v univerzalni velikosti predstavlja ultra modno jopo pod katero z veseljem oblečete debelejši kos ali pa nasprotno zgolj luksuzno ogrnete svoja ramena in spremljate poglede iz vseh strani. Namenjana da očara s preprostostjo kroja, je praktična z žepi in zapiranjem na zadrgo pri čemer za popoln ulični videz poveznete kapuco čez lase. Ujemajoč spodnji del je prav tako na voljo. Nobena slaba novica vam ne more pokvariti dne, saj ste v sebi udarne in močne tigrice!

Akcijska cena 169,00 €

Material:

95% poliester,5% elastan

Velikost na sliki: UNI

Dostava v roku 1-2 delovnih dni. V kolikor prejememo naročilo do 13h ure, je dostava v roku 24 ur, vsi artikli naročeni po 13h uri pa bodo dostavljeni v roku dveh delovnih dni. 

Naročeni artikel lahko nenošen in nepoškodovan, z računom in v originalni embalaži vrnete v roku 14 dni. Izdelke kupljene na razprodajah je možno v 14-dneh zamenjati le za drug izdelek ali za darilne bone. 

EU razpis

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.