SUGARBIRD - HLAČE NATAN ME

Ni na zalogi
SKU
SB20AW1090224-12-20-OBL

Senzacija ima nadaljevanja in tukaj je poleg zgornjga dela še večno modna trenirka s tigrastim vzorcem znamke SUGARBIRD! Ne moremo vam prikriti, da gre za visok pas, ki se popolnoma ujema z vašo širino v pasu in objame s patentom, ki vas zaradi širine še optično poviša. Vsekakor dobrodošla optična iluzija, kateri prisostvuje potisk po vseh dolžini vaših nog s prepoznavnim napisom znamke - "Me". K hlačam kombinirajte petke, superge ali monolitske bulerje, ki so letos preplavile modni svet in se preprosto igrajte z interpretacijo vašega opravka. Večno uporaben garderobni kos.

Material:

95% poliester, 5% elastan

Velikost na sliki: S

Dostava v roku 1-2 delovnih dni. V kolikor prejememo naročilo do 13h ure, je dostava v roku 24 ur, vsi artikli naročeni po 13h uri pa bodo dostavljeni v roku dveh delovnih dni. 

Naročeni artikel lahko nenošen in nepoškodovan, z računom in v originalni embalaži vrnete v roku 14 dni. Izdelke kupljene na razprodajah je možno v 14-dneh zamenjati le za drug izdelek ali za darilne bone. 

EU razpis

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.